Livrări

În general, o comandă este livrată între 2-3 zile lucrătoare de la data la care este înregistrată (achitată integral sau în avans) prin intermediul site-ului nostru, în condițiile în care nu există o altă comandă în ordine, dar poate dura şi până la 10 zile. În cazul În care comanda dvs. este urgentă, vă rugăm să precizaţi acest aspect în formularul de comandă, în căsuţa “Notiţe”.

Evestory.ro își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare în funcție de volumul comenzilor.

Livrarea se face cu Cargus sau Sameday

Expedierea se va face în maxim 10 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului şi va ajunge la destinatar în următoarea zi lucrătoare. Dacă nu primiţi coletul în următoarea zi lucrătoare de când v-am înştiinţat prin email, prin sms, sau telefonic că s-a expediat coletul, vă rugăm să contactaţi firma de curierat. (Nu suntem răspunzători de întârzierile sau prejudiciile cauzate de firma de curierat).

Vă rugăm să înțelegeți că întârzieri pot apărea ca urmare a condițiilor meteorologice, disponibilitatea produsului, numărul comenzii, sau alte condiții. Vom face tot posibilul pentru a vă informa cu privire la orice întârzieri.

Nu ezitați să ne sunați dacă aveți întrebări.

0740 778825